Φόρτωση ...
 

HORECA 2014

Η εταιρεία μας


Το ηλεκτρονικό κατάστημα ledm.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό σημείο εξυπηρέτησης της εταιρείας LED-M.
Η LED-M είναι μέρος του ομίλου Oikonomopoulos Group of Companies (www.oikonomopoulosgroup.com), ο οποίος εδώ και περισσότερο από 30 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού φωτισμού.
Η πολύχρονη πείρα μας, στον εξαιρετικά απαιτητικό, χώρο τού επαγγελματικού φωτισμού,  μας επέτρεψε να περάσουμε πολύ ομαλά και στον κλάδο του αρχιτεκτονικού φωτισμού για οικιακή και επαγγελματική χρήση ανεξαρτήτως κλίμακος.
Η εταιρεία μας παρέχει προϊόντα για  την πλήρη κάλυψη των φωτιστικών αναγκών μιας οικίας μέχρι και τον πλήρη φωτισμό ξενοδοχείων, δημοσίων κτιρίων , αυτοκινητοδρόμων, βιομηχανικών και αγροτικών εγκαταστάσεων και οπουδήποτε αλλού προκύπτουν ανάγκες φωτισμού.

Η επιλογή μας να εξειδικευτούμε και να παρέχουμε. σχεδόν αποκλειστικά. προϊόντα LED έγινε πάρα πολύ εύκολα. Τα ενεργειακά, ποιοτικά, οικολογικά και οικονομικά οφέλη της τεχνολογίας LED την καταστούν την αυτονόητη επιλογή για τις φωτιστικές ανάγκες οποιουδήποτε χώρου, είτε νέου είτε ανακαινιζόμενου.
Αναλυτικότερες πληροφορίες για την τεχνολογία LED εδώ (link)

Θεωρούμε ότι τα προϊόντα LED-M παρέχουν υψηλότερη ποιότητα και αξιοπιστία από τα τυποποιημένα προϊόντα  των  άλλων εταιρειών. Διαθέτουμε τον έλεγχο των παραμέτρων παραγωγής και συνεχώς βελτιώνουμε τις προδιαγραφές τους, σε τέτοιο σημείο ώστε η αξιοπιστία τους να αγγίζει το 100%.
Η παραγωγή μας δεν γίνεται μόνο σε ένα εργοστάσιο, αλλά ανάλογα με το προϊόν έχουμε βρει τον πιο αξιόπιστο παραγωγό, με αυτό τον τρόπο δεν είμαστε δεσμευμένοι από την κατασκευαστική και ποιοτική ικανότητα μόνο ενός παραγωγού.
Με λίγα λόγια: Έχουμε κάνει την έρευνα αγοράς για ΕΣΑΣ

Οι τιμές μας

Οι τιμές σε όλα τα προϊόντα είναι οι πλέον ανταγωνιστικές. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές χωρίς να συμβιβαζόμαστε στην ποιότητα.

Εξυπηρέτηση πελατών

Διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες και τις ερωτήσεις σας.
Τα προϊόντα μας διαθέτουν από 1 έως 3 χρόνια εγγύηση (περισσότερα εδώ) και προσφέρουν άριστη υποστήριξη πριν και μετά την πώληση τους.

Μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με οποιοδήποτε μέσο!